Meeting 18 mei 2017 bij MTEE

Op 18 mei 2017 vindt de NLCUA meeting plaats bij Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe BV. Er zijn gebruikerspresentaties van MTEE en Fokker Services. Specialisten van Dassault Systèmes brengen de gebruikers op de hoogte van het laatste CATIA-nieuws en de laatste stand van zaken rondom V5/V6 co-existence en migratie.

Deelname

Deelname is mogelijk voor NLCUA-leden en genodigden. Registratie voor deelname kan via antwoord op de uitnodiging of via het contactformulier. SVP altijd de namen van de deelnemers vermelden. Registratie sluit 12 mei 2017. Na deze datum wordt een bevestiging toegezonden.

Agenda

09.30 uur Ontvangst

10.00 uur Welkom

10.10 uur Introductie Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe (MTEE)

MTEE

Mitsubishi Turbocharger en Engine Europe is een onderdeel van Mitsubishi Heavy Industries en gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van turboladers, en diesel  en gasmotoren. De turboladers worden in de automobielindustrie toegepast, de motoren in de scheepvaart, industrie, bouwindustrie en de agrarische industrie.

10.30 uur Introductie TT-Engineering

Sander Snellink, TT-Engineering

TT-Engineering is een engineering dienstverlener die o.a. voor MTEE werkt. In een korte introductie licht Sander Snellink het bedrijf toe.

10.45 uur CATIA @MTEE

MTEE

In de presentatie wordt het ontwikkel  en productieproces bij MTEE uitgelegd, de toepassing van CATIA daarbinnen en de CATIA-software die binnen MTEE beschikbaar is.

11.45 uur Korte Pauze

12.00 uur CATIA News from Dassault Systèmes

Serge Isambert, Dassault Systèmes

Vanuit Dassault Systèmes wordt het laatste CATIA-nieuws gepresenteerd door Serge Isambert.

12.45 uur Lunch

13.15 uur Verenigingszaken

NLCUA Bestuur
  • Jaarrekening 2016
  • Planning 2017
  • Leveranciersnieuws
  • Ronde langs deelnemers over actuele zaken
  • Actuele versies, plannen updates/upgrades, ervaringen, ideeën rond 3DExperience
  • Onderhanden projecten
  • Vragen en antwoorden

13.30 uur Rondleiding

Rondleiding door de productiefaciliteiten van MTEE

14.15 uur Update Migration & Co-existence CATIA V5 en V6 (3DEXPERIENCE Platform)

Markus Maier, Dassault Systèmes

Veel van de V6 ontwikkelingen komen ook V5 terecht. Maar soms is het zinvol om voor een bepaalde toepassing de V6 functionaliteit te gebruiken. Markus Maier gaat in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van de samenwerking tussen V5 en V6.

15.00 uur Korte Pauze

15.15 uur CATIA bij Fokker Services

Marcel Idema, Fokker Services

Aan de hand van het ‘COMAC’ project gaat Marcel in op de laatste ontwikkelingen op CATIA gebied bij Fokker Services. Het COMAC-project is een VIP ombouw voor een Chinese klant op een Chinees vliegtuig. Ook gaat hij in op de veranderingen binnen Fokker en de rol van CATIA daarbinnen.

16.00 uur Afsluiting

Locatie

Damsluisweg 2
1332 EC Almere